My name: sygsal selalu
My Fotopage: http://salmahmdaleb.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
MIESHA JEPT
Latest entry:Ahmadenijad
Hari Sukan. Masa nie umur 6 tahun View this Fotopage entry
Ahmadenijad di barisan belakang sebelah kiri sekali.
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
kamaredzuan mark
Latest entry:Panel merah
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
nor fadlina
Latest entry:Lumut
View this Fotopage entry
Huzaina Hashim
Latest entry:AKASIA HOMESTAY
pandangan hadapan umah... pandangan hadapan umah... ruang tamu... ruang makan..... dapur.....ada dapur...peti sejuk... master bedroom....katil double..ada bilik air dalam bilik... bilik aircon bilik no 2....katil double...bilik aircon bilik no 3...katil single.. Homestay ini terletak di 260 Tmn Flora, Kubang Rotan, Alor Setar, Kedah...boleh disewakan dengan kadar bayaran sehari cuma Rm 180 aje.....kalau ada siapa2 yg berminat boleh call En Nazri bin Abdullah di talian... 012-400360... View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
RnZ Photo JB
Untuk mendapat keterangan lanjut & salinan pakej sila klik - http://rnzphoto.blogspot.com/ atau hubungi talian h/p 013 7766593 - Ramlan Hj A.Rahman http://s04.flagcounter.com/more/ICuD() View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Mama AinSofea
Latest entry:Hiburkan hati Ain~Sofea
Anak2 bosan duduk rumah ngadap tv dan komputer hari-hari... Nak jalan2 korum x cukup....redah aje lah.Janji Ain dan sofea terhibur hati...tak jauh mane pun.. kat tempat sendiri jerk...hehe.. :-D Wonderland Theme Park@Ayer Keroh Kalau dah main air...susah betul nak ajak budak2 nie balik.... :P Nanti sambung upload lagi... ;-) Dah puas main air dan dah puas juga Mama ajak balik...akhirnya diorang akur untuk pulang sbb mama umpan nak belanja ais krim...hahahaha View this Fotopage entry
rehat kejap...hehe
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
mama aswad
Latest entry:D' CUTE GIRL..AUNI..MY NIECE..
View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
mama zam
Latest entry:SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum semua member FP:...... Dapat jugak zam mengucapkan SALAM RAMADHAN utk member Fp yang mengenali Zam ,walaupun Zam nie di ibaratkan macam chip more.....hehheeheh semasa Zam up date fp nie Zam dah 37 minggu dah...kira orang kata tunggu masa aje kan nak bersalin....so sebelum bersalin nie Zam nak ucap la selamat berpuasa pada semua member dan umat Islam yang akan mengerjakan ibadah puasa pada 11 Ogos nanti .....moga2 tahun ini di berikan kesihatan yang baik untuk berpuasa sebulan yea.....ok l... View this Fotopage entry
Elliya Osman
Latest entry:Intro
http://daisypath.com() http://daisypath.com() ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN :-D View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
PERMATA HATIKU
Latest entry:ASSALAMMUALAIKUM
SERBA SEDIKIT TENTANG DIRIKU= NAMA SAMARAN:AZA,SHAZA,PAH TARIKH LAHIR:24 DEC 1981 NAMA SUAMI:AZHAR B OMAR TARIKH NIKAH:24 DEC 2004 PEKERJAAN:SURIRUMAH TANGGA MENETAP:SEREMBAN, NEGERI 9 ASAL:JOHOR MAMA KEPADA: http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() EMAIL:azani_mama@yahoo.com.my FP BIZZ:http://shaza7205.fotopages.com(shaza) BLOG:http://manja-kusayang.blogspot.com(manjaku) BLOG BIZZ:http://shazagshops.blogspot.com(Gshops) ... View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
Aidayasmalizay Ismail
Latest entry:Baby Arissa @ wad NICU, Hosp. Selayang
Masa umur 4 hari, Arissa disahkan kena jaundis (kuning) dan dimasukkan ke wad NICU Hospital Selayang. Sedihnya rasa bila tengok baby diletak bawah lampu (2 lampu), panas... dengan x pakai baju.cian tengok...Sib baik mama duduk sama kat situ dan sentiasa bersamanya. Yang sedih tu time doc. ambik darah, ya ampun... Arissa menangis teresak2 coz bukan skali kene cucuk jarum, berkali2 baru dapat ambik darah, cian budak kecik... View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
NorAsmah Isahak
P JALAN2 KAT MELAKA... FIRST TIME AS SAMPAI MELAKA , SERONOK RUPANYA MELAKA NI.. BANYAK TEMPAT2 SEJARAH... INSYAALLAH KALU ADA REZEKI AS AKAN SAMPAI LAGI MELAKA... TAK SEMPAT AS NAK PERGI BANYAK TEMPAT, SBB ABAH AS TETIBA JER DISERANG SAKIT JANTUNG... KENA LA TAHAN WAD 3 HARI 2 MALAM.... ABAH DISERANG SAKIT JANTUNG, KENA TINGGAL KAT HOSPITAL BESAR MELAKA 3 HARI 2 MALAM.... View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
haniza adnan
Latest entry:SaNtAi @ tAmAn JaYa
View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Nana Family
Latest entry:Bezday ena & mum...
ari2 ktorg stu fmily g mkn kt pizza hut...dinner ni pn smpena nk celebrate bezday mak n ena...mak 14hb sept...ena 24 sept...ptg tu bli kek coklat kt king's...mlm tu pkul 8lbih ade kt sne...gmbar pn tak byk yg ambil...sbb msing2 igt nk mkn je kn...gmbr pizza pn xde...xpela nk wat cmne...jnji prut knyang kn...so hepy bezday both of u...smoga pjg umur dan mrah rzeki... bezday cake...yummy... hepy bezday mum & ena... View this Fotopage entry
sbahagian dr order kmi...
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Irfan Syah
Latest entry:Umah baru..
Lamanya tak menatap FP ni, dh bersawang sgt dah pn..raya tahun ni sambut ala kadar je coz ibu pn kurang bsemangat dgn berat badan yg tak turun lps abis bpantang..waaa :-( :-( sedih sgt..tp pegi berhari raya wat dek je la wpun dlm hati mmg bengang gile coz baju raya last year tak muat, ye la sll nya baju last raya kita akan pakai pada 2nd raya thn ni plak..so thn ni kena beli baju raya 2 psg la..sib baik MIL sponsor sepasang..:-D aminn .. raya ke-5 mmg hari yg ditunggu2 la coz dh nak btolak balik ke Melaka... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
jun isma
Latest entry:Majlis Perkahwinan Member Se'opis.
Entry aku kali ini berkaitan dengan Majlis Perkahwinan member aku Nurul Ain.Tapi sebelum tu aku nak minta maaf bebanyak kat korang suma kerana Fotopages aku nie kejap ada, kejap tak ader.Dah macam biskut lak..Bukan aku malas nak update.Tetapi sebagai wanita yang bekerja dan mempunyai tanggungjawab terhadap suami dan anak2 membuatkan aku tak mempunyai masa yang banyak untuk aku mengadap depan PC walaupun sesaat. 5.00 - 7.00am - Mandi,sembahyang,gosok baju,siapkan anak,sediakan bekal anak. 7.00 ... View this Fotopage entry
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry
nrina zoff
Latest entry:Bahasa Bayi 0-3bulan
* http://www.youtube.com/watch?v=JEFefKdSGWM View this Fotopage entry
Anuar Mahadzir
Latest entry:Pakej ke Bukit Tinggi, Indonesia
View this Fotopage entry
Tuan Ai
Latest entry:Majlis Pertunangan Anak Buah Ku
Salam Sejahtera ...kali ini kita ke Desa Temu Jodoh , Caah Johor Pada 02 Ogos 2009 .Harapan mudah-mudahan langkah pertama ini menjadi kesinambungan Hingga ke Jinjang Pelamin....Ameen Walau apa pun thaniah dan selamat memasuki alam pertunangan..... View this Fotopage entry
Wajah yang manis semanis keperibadianmu
ieda dadida
Latest entry:SeLaMat TinggaL FP hhhuuu hhhhuu
SalaM Sume.. Kengkawan.. FYI, Sy dah bErpindah Ke Blog Diatas Sebab-sebab Tertentu yg tak dpt dielakkan.. SILA LAH LAYARI BLOG DADIDA yg seIndah Tuan Nyer itew 8-) heeehe $-) :P feel free go to:- http://kayieda.blogspot.com/ Have A Nice Showing...And Supported.. LOL View this Fotopage entry
suzi muhammad
Latest entry:PERSANDINGAN SUZI & NAHAR - 25.01.2009 (AHAD)
Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang terlibat dalam menlancarkan majlis ini. Terutamanya kepada ma dan ayah. :-) :ty_ty: Kepada semua jemputan dan tak lupa kepada kekawan yang hadir. Terima kasih. Maaf sekiranya terdapat kekurangan sepanjang majlis ini. View this Fotopage entry
JuLia the bUbbLeS
Latest entry:Majlis Bersanding Cousin Mala
hari tu dah upload gambar mase bernikah, ni pulak gambar2 mase mereka bersanding. majlis bersanding di buat di Dewan Sejarah, Wisma Sejarah Jln Tun Razak, KL. thema pengantin kaler putih. dayang-dayang yang kurang betul.. harap pakai je baju cun cun. hehehe pengantin masuk dewan singgahsana raja dan ratu sehari... tempat makan beradab mempelai familia~ masa makan beradab p/s: alamakkkk. lupe lak post gambar mase malam berinai. huhuhu View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
seribu rasa selipat kisah
Latest entry:????
HARUSKAN KU MENINGGALKAN MU FP...YE HARUS...SBB AIR MATA KU MENGALIR TAK KALA MELIHAT HASIL KEKEJAMAN MU MELALUI MAJALAH 3 PADA JAM 9.00 MALAM 7hb JANUARY 2009. (Sila rujuk http://geotool.servehttp.com/?ip=62.219.18.18&host=www.fotopages.com) Kesinambungan SERIBU RASA SELIPAT KISAH di http://sabngomel.blogspot.com Terima kasih kawan kawan ku kerana sudi masih mengikuti perkembangan ku..jgn risau fp mu akan selalu aku jenguk... View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
Cik putihh
Latest entry:TEAM KETUPAT BAWANG
Setelah dipaksa oleh fazzarinna...aku pon save dan tempek la gambo nih kat FP aku... kalo tak kang dia singkir aku dari TKB ihihihihihih...dan dengan rela hati aku pon tempek laaa :D :D :D hheheheheehe itu leee gang TKB :wave: :wave: :wave: View this Fotopage entry
1.5hrs old
Miera El Zayyat
Latest entry:My Danisha El-Zahra Polka Dot Party
Hiiii, lama lagi tak masuk sini. bukan apa,sibuk sangat kat opis nak pindah. sibuk punye sibuk, nak tak nak, brg2 personal kena angkat sendiri gak, everybody masing2 ada work to do. As admin officer nak kena make sure everything ok, lori ada, brg packing, apa yg nak bwk, apa nak tinggal. nak jadikan cerita sampai miera sakit tulang belakang. tak berapa nak boleh gerak, nak jalan, nak tunduk, nak wat everything dah tak leh. masa mula kena rasa mcm disable dah. gi sjmc, check everthing my doc, dato dr zulkhar... View this Fotopage entry
Anak-anak dara...
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
ct faridah abd razak
Latest entry:Aidilfitri 2010
Begini lah suasana hari raya tahun ini...hm...rasanya agak meriah jyga seperti tahun2 yang lalu...seperti biasa tema tahun ini ialah purple vs blue.. View this Fotopage entry
INILAH TUKANG MASAK SEBENARNYA
RyNa SaiNy
Latest entry:SARAWAK FAMILY TRIP 2008
Dear All... Sorry for not updating my FP for soo loooooonnnggg... Bz lar dgn work and my 3 handbag. Mula2 dah relaks sket coz dah dapat maid but after that maid buat hal plak... Jadi huru hara baliklah my life... Tambah plak yg si kenit Damia semakin lasak.... Enjoy viewing my family pics @ Sarawak.. 24-26 July 2008. View this Fotopage entry
Sleepy Princess
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Edy Kasim
Latest entry:HAFEEZ & NOR AZLINA, 12 MAC 2010
http://www.flickr.com/photos/8194328@N07/sets/72157623523931783/show/ Photographed by : Edikasim View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
rosnita sahrani
Latest entry:My New Hair Style :p
Assalammualaikum... Hai nama saya Ku Nur Hazarina Binti Ku Haizal. Umur saya 4 tahun. Hari ini dalam sejarah, saya gunting rambut kat salon. Selalunya abah saya yang gunting rambut saya. Tapi sekarang saya dah pandai demand nak gunting kat salon. Nak fesyen rambut macam kanak2 kat dalam rancangan Tom2 Bak tu.... :-D yeahhh saya suka hati...saya sangat suka hati... LOL Kita ppposssing dulu sebelum gunting :-D eeiii.....rasa seriau je tau bila aunty ni start mengunting :-) kasi blow sikit... View this Fotopage entry
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
mieza noty
nie gmbr ankbuah aku,,... x sgka da jd makcik mybe jd nenek... klu sebelah ayah maybe da jd nenek..hehehehehe da besr2 ank buah aku nie...da pndai jaga diri.. 8-) View this Fotopage entry
muka monyok xnk ambik gmbr
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
isma qaisara
View this Fotopage entry
rafizah nordin
Salam... nak buat pengumuman penting ni.... Saya sudah berpindah ke 'rumah' baru di http://fizanordin.blogspot.com Kepada anda yang sudah ada di sini silelah lajakkan jengukkan anda ke 'rumah' baru saya ni okey... ;-) View this Fotopage entry
Penang at Night view fr my aprtm
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Imilia Ibrahim
Latest entry:The Return of the Jedi
A very dear friend mentioned to me. She didn't see any new things on my fotopage. Well it's been a while since I do something with my fotopage. Anyway, now I'm back and I'll try to put as much thing in the fotopage and I'll visit my own and my friend's fotopage as frequent as I could (provided I have time to waste). Anyway, since it's the beginning of a new entry, maybe I should just put memorable photos. These photos are recent photos taken during the PPM AGM in PNM. We were so excited on the day 1st be... View this Fotopage entry
My BF... the chubbier one
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
Jiwa Jiwa
View this Fotopage latest entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry
waty zikri
Latest entry:KasIH nYa sEoRAng IBU
ketika berusia setahun, ibu suapkan makanan dan mandikan kita, cara kita ucapkan terima kasih kepadanya adalah dengan menangis sepanjang malam. Apabila berusia 2 tahun, ibu mengajar kita bermain, kita ucapkan terima kasih dengan berlari sambil ketawa terkekeh-kekeh apabila dipanggil. Menjelang usia kita 3 tahun, ibu menyediakan makanan dengan penuh kasih sayang, kita ucapkan terima kasih dengan menumpahkan makanan ke lantai. Ketika berusia 4 tahun, ibu membelikan sekotak pensel warna, kita ucap... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016